“Відбійник наскрізь проткнув машину”: У моторошній ДТП розбилися мама з дітьми

Мати з дітьми потрапили в жахливу автомобільну аварію. Відомо, що ДТП сталася вчора, в п’ятницю, 24 травня, близько 8:30 в селищі Велика Білозерка на підйомі біля АЗС з боку Красногорівки Полтавської області.

Про це повідомили в Нацполіціі України в Полтавській області:

«У Великій Багачці автомобіль” Renault Laguna ” в’їхав у відбійник. В салоні автомобіля знаходилися двоє малолітніх дітей».

Відомо також, що за кермом “Renault Laguna” була 30-річна жінка, вона на великій швидкості не впоралася з керуванням і влетіла в придорожній відбійник:

«Жінка-водій отримала травму обличчя і з тілесними ушкодженнями зараз знаходиться в місцевій лікарні», – повідомили оперативники.

Найстрашніше, що в салоні разом з горе-водієм, ризикували життям діти. На даний момент на місці події працює слідчо-оперативна група. Поліція з’ясовує всі обставини:

«Однорічний хлопчик і п’ятирічна дівчинка, на щастя, не постраждали».

Нагадаємо, напередодні, 23 травня, на дорозі Мукачево-Рогатин біля села Лазещина Закарпатської області перекинувся автобус з 25 пасажирами.

Відомо, що, за попередньою інформацією, серед пасажирів четверо дітей. Відомо також, що автобус прямував у Мукачево з Івано-Франківська:

«В результаті ДТП один пасажир, 62-річний житель Києва, загинув на місці, ще двоє, 21- і 22-річні жителі села Луг Рахівського району, отримали політравми. Їх каретами швидкої госпіталізували в лікувальні установи », – йдеться в повідомленні місцевих оперативників.

Діти були дуже налякані і кричали.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.