Дитину забрали, бо хотіли грошей: страшне зізнання батька, що вбив рідну 5-річну доньку в Житомирі

На Житомирщині розслідують жорстоке вбивство 5-річної Макарчук Дарини.

Про це повідомляють «Надзвичайні новини».

Чоловіку, котрого підозрюють у жорстокому вбивстві 5-річної Дарини, у суді обрали міру запобіжного заходу. Під час суду прокурор, яка зачитувала обвинувачення, розплакалась.

Батько-вбивця не розповідає, через що він жорстоко розправився з власною дитиною. Мати, яку звинувачують у співучасті у вбивстві, постійно плаче. Вона заперечує свою причетність до злочину та заявляє, що вона, навпаки, захищала дівчинку та просила її мовчати, бо вбивця в день трагедії був у стані алкогольного сп’яніння. Жінка запевняє, що вона не викликала дитині швидку, бо боялась чоловіка-диктатора.

Тіла дівчинки й досі не знайшли. Правоохоронці прочісують місцевість.

Прийомні батьки, котрі виховували Дарину, аж поки її у них не забрав суд, вимагають покарати активістів, які боролись за повернення дівчинки в горе-родину. Вони переконані, що дівчинка рідним батькам була потрібна тільки через гроші.

Нагадаємо, у с. Листвин Житомирської області батько вбив і спалив 5-річну дівчинку в печі. Односельці розповідають, що батько дівчинки Павло завжди був жорстоким і бив дітей. Того трагічного дня він жорстоко побив дівчинку та, поки та була ще живою, затягнув під ліжко. Мати, яка прийшла, не допомогла дівчинці, а навпаки – вони разом із вбивцею спалили її в печі. Згодом вони десять місяців приховували смерть доньки, а коли приходили соціальні служби, то перевдягали свого сина в дівчачий одяг, видаючи його за покійну Дарину.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.