Цей чоловік вилікував 5000 людей від раку: рецепт, який убиває всі типи пухлин за 90 днів

Масло каннабісу широко використовувалося багатьма людьми протягом усього століття. Однак це було заборонено в другій половині 20-го століття за рахунок зростання фармацевтичної промисловості.

Рик Симпсон, інженер-механік і лікар-самоучка, був діагностований з раком шкіри в 2002 році. Він вирішив лікувати себе конопляним маслом. Теперь він один з найвідоміших світових активістів для легалізації цього чудового масла. Ему удалось вилікувати більше 5000 чоловік з цим маслом.

Він участвовав у дебатах у Белграде по цій темі. Рик заявляє, що каннабійна маса може вилікувати численні захворювання, такі як діабет, розсіяний склероз, атеросклероз, астма, епілепсія, псоріази та деякі з найбільш смертельно небезпечних видів раку.

Рик рассказал свою історію для сербської журналу «Телеграф»: «Я завжди кажу людям – Каннабіс лікує вас, і ви побачите, що в даний час це найкраща лікарство, яка існує в світі!»

«Це було в 2002 році. Лікарі відмовилися від мене, тому що у мене було більше однієї невдалої операції на трьох пігментних ураженнях на шкірі обличчя. Як тільки вони були віддалені, вони знов появлялися ще більш інфікованими!

Поки я вивчав рослини протягом багатьох років, одного разу, коли я дивився на свої рани в зеркалі, я згадав дослідження з Університету Вірджинії, в якому говорилося, що ТГК, активний компонент каннабісу, може вилікувати рак.

Я взяв трохи масла каннабісу, який я заздалегідь приготував, і капал кілька крапель прямо на рану».

Початку не було ніяких істотних результатів. Він зробив перев’язки з допомогою масла і ждал ще кілька днів.

Затем він продовжил: “Через чотири дні я знімав зонт, і я не міг повірити своїм очам! Рани вже не було, і моя кожа була регенерирована!

Я відразу почав говорити з людьми про те, як я вилікував шкіру раку з маслом каннабісу … Всі сміялися надо мною, але минуло одинадцять з половиною років, і рак все ще не повернувся».

З тих пір він вирішив допомогти людям у цій терапії, і йому вдалося вилікувати тисячі людей. Його останнім випадком був 80-річний чоловік, який страждав від раку легень.

«Цей чоловік був пухким від хіміотерапії, у нього відкриті рани на ногах і він мало не дихав! Після того як лікарі сказали, що йому залишилося не більше 48 годин, його син привів його до мене.

Оскільки я рекомендував масляную терапію каннабісу, молодий чоловік також порадився з лікарем свого батька. Доктор, звичайно, відмовився від таких ліків, тому в кінці молодий хлопець взяв у мене масло і дав батькові».

Пацієнт почав нормально дихати менше ніж за тридцять хвилин. Його дихання повністю стабілізувалось вночі.

«Хотя лікарі« пояснили », що до смерті його життєво важливі функції повернуться недовго, його син не хотів більше чекати, тому наступного дня він забрал свого батька з лікарні. Він також припинив весь запропонований лікарем терапії свого батька.

Після шести тижнів лікування нафтою каннабісу старий більше не потребував в інсуліні, і через три місяці він був повністю вилікуваний від раку», – говорить Рик.

Крім того, він стверджує, що конопляне масло дає однаково ефективні результати у всіх випадках, незалежно від пола і віку. Можна його використовувати навіть при лікуванні дітей.

Вскоре Рік почав вирощувати марихуану, щоб забезпечити свіжі сирі інгредієнти для рослинного масла. На жаль, його поле підірвало чотири рейди поліції протягом трьох років.

Так, у 2005 році Рік був укладений у в’язницю на чотири дні в Канаді за вирощування, зберігання і продаж марихуани. В якийсь момент він був навіть на грані 12-річного в’язниці. Він був оштрафован на 2000 доларів.

«Хуже всього того, що присяжні були людьми, яких я вилікував маслом каннабісу. Даже судья знав, що це було фарс! В якийсь момент він навіть сказав мені, що я повинен бути вознаграждений, а не оштрафован! Все знали, и никто не мог ничего сделать!»

Рик каже, що він ніколи не продавав мишей, а справжня масло з коноплі. Він був дуже розчарований канадською владою та розбещеними лікарями, і він вирішив надати рецепт цього масла на веб-сторінці phoenixtears.ca

«Обычная доза, которую я даю раковым больным, складає 60 граммов в течение 90 днів. І для паціента ніколи не пізно почати терапію маслом каннабісу».

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.