“Ти з’їхав з глузду?”: Олена Зеленська розповіла, що їй і чоловікові довелося пережити

Олена Зеленська розповіла, як дізналася про наміри чоловіка балотуватися в президенти.

Президент України Володимир Зеленський і його дружина, перша леді Олена разом ще зі студентських років. Раніше у своїх інтерв’ю вони розповідали, що в школі вчилися в паралельних класах, але не були знайомі. Історія їх кохання розпочалася лише на першому курсі університету.

Ще до офіційно перемоги Володимира Зеленського, дружина гаранта дала ексклюзивне інтерв’ю порталу BBC Ukraine.

Зі слів журналістки, 41-річна Олена досить відкрита і спокійна людина. Вона віддає перевагу більш закритому спосіб життя, тому не особливо хоче бути присутньою в інформаційному полі.

Зеленська розповідає, що була не в захваті від планів чоловіка піти в політику, але відмовляти його було безнадійно:
“Коли я почала розуміти, що є таке в планах, як і багато близьких людей, сказала: “Ти з’їхав з глузду?”. Але говорити це було марно, тому довелося сісти і відверто про це поговорити. Коли я усвідомила, що він дійсно розуміє, що збирається робити, я заспокоїлася. Адже буває, що людину збивають з пантелику оточуючі. Але коли я зрозуміла, що це не так, що це дійсно його рішення, то залишилось тільки не заважати, а підтримувати.”

Олена дуже сподівається, що в якості першої леді України їй вдасться не бути надто публічною і займатися лише тим, чим вона займалася до цього.
“Мені кажуть: є ж перші леді, які створюють фонди та займаються благодійністю. Я дуже серйозно до цього ставлюся, адже це величезна відповідальність. В це треба повністю зануритися і я з цього приводу переживаю. З іншого боку, я розумію, що така особа, як перша леді, може привернути увагу до проблем тих, хто дійсно може допомогти. Тобто це особа, яка може гарантувати результат. Для мене це дуже складно” – ділиться дружина гаранта.

Олена зізнається, що Володимир пропонував їй взагалі не бути присутньою в інформаційному полі:
“Чесно, я б хотіла бути відсутньою. Як вийде. Будемо думати, говорити. Можливо, тут є обов’язки, які неможливо на когось перекласти”.

Зеленська також визнала, що дізналася про конкретні плани чоловіка разом з усією Україною, у Новорічну ніч і з того моменту морально готувала себе до нової ролі. Навіть більше того, якщо українці дізналися про радістну звістку перед боєм курантів, то сама Олена тільки вранці побачила галас в соцмережах.

“Ми були якраз на лижах у Франції, спокійно зустріли Новий рік, випили шампанського та пішли спати. А зранку я в соцмережах бачу цей шквал”.

На запитання Володимиру про те, чого він її не попередив, Зеленський відповів коротко: “Забув”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.