Хто буде замість Саакашвілі: справжній фурор під час конкурсу на посаду губернатора Одещини – Відео

Комісія з питань вищого корпусу державної служби розпочала конкурс на посаду очільника Одещини. За губернаторське крісло змагаються три десятки кандидатів.

47beb4b76ce0b1cf3bc0e9976a593923_xl

Серед кандидатів є епатажний мільйонер-письменник Гарік Корогодський, екс-регіонал Василь Горбаль та колишній заступник голови ОДА Олександр Остапенко

Свої заяви на пост керманича Одещини подали понад 40 охочих, проте з них вибрали лише 31 кандидата.

Перший етап конкурсу полягає у тестуванні. В тесті потрібно відповісти на 40 запитань пов’язаних із законами України. Після тестування на кандидатів чекає другий етап – здатність розв’язувати ситуаційні завдання. Третій – співбесіда, після чого і оберуть нового губернатора Одещини.

В Агентстві з питань держслужби запевнили, що з новим керівником Одеської області не забаряться. Результати всіх трьох етапів відпрацюють за один день.

Нагадаємо, в листопаді колишній глава Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі повідомив, що йде у відставку.
.

 

Слід зазначити, відбори на керівні посади у Одеській області інколи перетворюються на комедійні виступи, над якими згодом насміхається вся країна.

Автор: Едуард Крижанівський

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...