У Зеленського готують те, чого нардепи бояться найбільше: «Рада не буде колишньою»

Лідер партії президента Володимира Зеленського “Слуга народу” Дмитро Разумков зробив гучну заяву щодо майбутнього Верховної Ради

В ефірі телеканалу “112 Україна” політик повідомив про підготовку законопроекту про відкликання нардепів, а також анонсував скорочення кількості обранців народу.
Політтехнолог висловив надію, що в парламенті все ж знайдеться необхідна кількість голосів для прийняття цього рішення.

Також Разумков зазначив, що готовий підтримати озвучену в ефірі тезу про те, що “якщо ти не ходиш на роботу – тебе звільнять”. Таким чином і робота парламенту залишиться колишньою в разі скорочення числа нардепів, і витрати на утримання депутатського корпусу знизяться. Якось говорять і коза ціла, і вовки ситі.

Дмитрий Разумков

“Коли у нас обиралося 450 депутатів, у нас на той час країна була набагато більше за населенням. Але сьогодні ми розуміємо, що багато хто виїхав, багатьох уже просто немає. І, швидше за все, і такої кількості народних депутатів може не бути, можна і трохи менше… Турбує те, яка кількість депутатів ходить на цю роботу”, – заявив Разумков.

Нагадаємо, у команді Володимира Зеленського раз і назавжди прояснили питання участі партії «Слуга Народу» у позачергових виборах до парламенту 21 липня.

Раніше ряд інтернет-порталів повідомив про те, що партія нового президента не зможе брати участь у виборах з юридичних причин. У телеграм-каналі Зе! Команди підкреслили, що ця інформація не відповідає дійсності.
У повідомленні також розвінчали і ще один фейк.

«Також недійсною є інформація про те, що Дмитро Разумков був обраний головою партії 27 травня: позачерговий з’їзд партії «Слуга Народу» прийняв відповідне рішення 21 травня. У цей день Іван Баканов склав повноваження голови партії і призупинив своє членство в партії «Слуга Народу», – підкреслили в команді президента.

Там також нагадали про те, що Баканов почав виконувати обов’язки першого заступника голови СБУ 22 травня, чим в повній мірі виконав всі вимоги чинного законодавства.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.