“Українці незабаром побачать те, чого так чекали багато років”: У Зеленського зробили гучну заяву…

Заступник глави Адміністрації президента Руслан Рябошапка під час брифінгу зробив заяву що українці незабаром побачать перші посадки корумпованих топ-чиновників.

Українці незабаром побачить те, чого чекали багато років – перші посадки корумпованих топ-чиновників. Зокрема, йдеться про резонансні справи, в яких фігурують держкомпанії Укроборонпром та Центренерго. Про це повідомляє Доза новин із посиланням на slovech.co

Таку гучну заяву оприлюднив заступник глави Адміністрації президента Руслан Рябошапка під час брифінгу. Політик відповів на запитання, чи буде команда президента Володимира Зеленського виконувати своє передвиборче гасло “Весна прийде – саджати будемо”.

“Ми говорили про те, що люди очікують справедливості й покарання тих, хто причетний до корупції. Це скандали з “Укроборонпромом”, з “Центренерго”, – сказав Рябошапка.

Він додав, що ці люди повинні понести покарання…

“Меседж “весна прийде” – саджати будемо” був донесений керівникам двох антикорупційних органів. Мені здається, що ми незабаром повинні побачити перші результати”, – зазначив Рябошапка.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.