Купівля валюти за новими правилами: що зміниться в 2019 році

Щоб виграти на курсі краще купувати валюта на початку літа

Українці з 2019-го будуть купувати валюту по-новому. Тепер зявилась можливість обміняти банкноти не лише в обмінниках чи відділенні банку, а й онлайн.

Про це пише “Обозреватель”.

Покупка валюти в обмінниках
Також українцям нагадують про важливість перевірити документи, що підтверджують легальність точки обміну валют. Якщо немає ліцензії, значить, немає і контролю.
Якщо цього не зробити, є ризик отримати фальшиві гроші.

Обмін у банках
Головна перевага покупки валюти в банках – безпека. Проте не всі хочуть чекати у довгих чергах на касах. Крім того,не завжди там є в наявності необідна вам сума валюти і чато люди марно простоюють у чергах та виходять з фінустанови ні з чим.

Покупка валюти онлайн

З цього року для українців з’явилася ще одна можливість – купувати валюту онлайн. Для цього потрібно або мати відкриту валютну карту, або ж відкрити інтернет-карту. Для останньої не потрібно буде йти в банк, правда, при цьому необхідно мати відкритий рахунок у фінансовій установі.

Також варто враховувати мету покупки валюти. Якщо відкладати на конкретну покупку. У такому випадку правильно збирати в тій валюті, в якій будете витрачати гроші. Наприклад, якщо збирати на поїздку в Рим, краще всього купувати євро. Якщо ж ви плануєте купувати машину, ціна зафіксована у доларах, краще всього відразу збирати американську валюту.

Щоб мінімізувати ризики, коли кошти відкладаєте на “чорний день” краще одразу розділити на кілька “порцій”, наприклад заощаджуйте у доларах, євро та юанях.

Щоб виграти на курсі, за порадами економістів, краще всього купувати валюта на початку літа.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.