Нардеп-утікач пройшов перевірку на детекторі брехні: результати виявились неочікуваними?

Депутат від “Волі народу” Олександр Онищенко стверджує, що перевірка його звинувачень на адресу президента Петра Порошенка на детекторі брехні підтвердила їхню правдивість. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

onishenko-e1482250452928

“Показник поліграфа – 97% підтвердження моїх заяв. Для прикладу, в криміналістиці вважаються достовірними показники вище 70%. Все, що я кажу про корупцію Порошенка – це правда”, – заявив він.

Зокрема, за словами Онищенка, його запитували про те, чи отримував Порошенко від нього гроші за голосування, а також чи передавав Порошенко гроші через нього для підкупу інших депутатів.

Онищенко заявив, що його перевірку на поліграфі здійснювали “за своєю ініціативою співробітники американських спецслужб, а якщо конкретно – президент ради директорів асоціації поліграфістів США”.

Він також в окремому пості підкреслив, що ініціатива цієї перевірки виходила не від нього, а від спецслужб США. На думку депутата, ця перевірка – ” простий і надійний метод, що дозволяє репутаційно розставити всі крапки над і “.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...