Вакарчук підтримав легалізацію одностатевих шлюбів і марихуани

Музикант і глава партії “Голос” Святослав Вакарчук кажучи про ЛГБТ-спільноти і дозволі одностатевих шлюбів заявив, що Україна країна рівних прав і рівних можливостей.

Про це він повідомив в ефірі телеканалу “Україна” в п’ятницю ввечері.

“У нас країна рівних прав і рівних можливостей”, – сказав він, відповідаючи на питання про ставлення до ЛГБТ-спільноти та можливого дозволу на одностатеві шлюби.

Крім того, відповідаючи на питання, чи підтримує він використання каннабіса в медичних цілях, Вакарчук заявив, що “все, що рятує життя людей, або лікує їх, вимагає підтримки”.

У той же час, щодо легалізації проституції лідер партії “Голос” заявив, що на даний момент важливо встановити справедливість в українських судах, “якщо ми зробимо це, то всі інші питання будуть врегульовані”.

Відносно ринку землі, музикант підкреслив, що підтримує можливість продажу землі, але зазначив, що необхідно опрацювати всі механізми, щоб малі фермери і приватні власники землі не постраждали. “Необхідно зробити справедливий, відкритий ринок землі, за це виступає партія” Голос”, – додав Вакарчук.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.