Зеленський пообіцяв виправити головний провал Порошенка до вересня

Зеленський заявив, що докладе усіх зусиль для швидкого запуску роботи

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з головою Верховного Суду Валентиною Данішевською та главою Антикорсуду Оленою Танасевич. Після них він заявив, що сприятиме запуску роботи Вищого антикорупційного суду.
Про це повідомляє прес-служба президента.

“Хочемо допомогти Антикорупційному суду вирішити проблеми для якнайшвидшого початку роботи”, – сказав Глава держави.
Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На зустрічі з Валентиною Данішевською та Оленою Танасевич президент обговорив ефективну діяльність Вищого антикорупційного суду. Зеленський зазначив, що запуск його роботи – це вимога українського суспільства.

Також учасники зустрічі обговорили стан готовності Вищого антикорупційного суду до початку роботи 5 вересня, зокрема проблеми з приміщенням та робочими місцями для суддів. За словами Олени Танасевич, невирішене питання з приміщенням може призвести до зриву початку роботи Вищого антикорупційного суду. Водночас вона повідомила, що з боку ВАКС вживаються всі необхідні заходи для вчасного початку роботи суду.

В адміністрації Зеленського повідомили, що для вирішення проблеми з розміщенням суду за дорученням президента знайшли та напрацювали “конкретні пропозиції, реалізація яких розпочнеться вже найближчим часом”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.