Незнайомка попросила провести її: здійснюючи благородний вчинок, чоловік став жертвою нападу

У вівторок, 11 червня, вночі у столиці на вулиці Жилянській киянин постраждав від рук банди грабіжників. Як повідомляють в Патрульній поліції Києва, близько другої години до поліції звернувся чоловік і повідомив про напад.

“Він розповів, що до нього звернулася за допомогою невідома дівчина з проханням провести її в будинок через темний двір. Коли вони зайшли в арку, на нього напали двоє невідомих і, погрожуючи ножем, відібрали мобільний телефон. Заявник спробував вибити ніж з рук одного з чоловіків, але дівчина бризнула йому в обличчя газовим балончиком і разом з нападниками втекла в невідомому напрямку”, – повідомляють правоохоронці.
На щастя, неподалік від місця події проїздило патрульне авто і потерпілий одразу звернувся до поліції за допомогою. Вже через кілька хвилин троє підозрюваних були затримані. У одного з них знайшли відібраний телефон.

Також встановили, що дівчина, яку проводжав чоловік, знаходиться в розшуку за інші кримінальні злочини. Всіх затриманих передали в руки слідчо-оперативній групі, поліція буде визначатися з кваліфікацією події.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.