Травмовані пасажири та пішоходи: в районах Вінниччини «урожай» на ДТП

Протягом минулої доби на автошляхах Вінниччини через ДТП постраждало п’ятеро людей. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на відділ комунікацій ГУ Нацполіції у Вінницькій області. – В Оратівському районі 55-річний водій «Фольцвагена» з’їхав на узбіччя, допустивши зіткнення з деревом.

3a405eda0ed462114532ad5bf5eebced_l

Попередня причина аварії — не впорався з керуванням. Його 45-річну пасажирку забрали у райлікарню з тілесними ушкодженнями, – йдеться у повідомленні. – Потрапили до лікарні 31-річний водій та 27-річна пасажирка у Бершадському районі. ДТП сталося, коли водій автомобіля «ВАЗ 2110» виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з автомобілем «ВАЗ 2106».

Ще одне зіткнення трапилось у Немирівському району, неподалік райцентру. Там 55-річний водій вантажного автомобіля “САМ” їхав у бік Гайсина, але не дотримався безпечної дистанції і врізався у “ВАЗ-2121”. Водія легковика госпіталізували до райлікарні. А у райцентрі Піщанка під колеса “ВАЗ-2017” попав 13-річний підліток. Як зазначив водій, хлопець перебігав дорогу у невстановленому місці.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...