Кошовий розповів, кому вигідна війна на Донбасі: “Хочуть заробляти”

Актор студії «Квартал 95» Євген Кошовий розповів про своє бачення війни на Донбасі і про те, чому вона досі не закінчена


За його словами, багато хто починає говорити, що це громадянська війна, розповів він в ефірі каналу Наш.

«Я від своєї думки не відступав ніколи і відходити не збираюся. Не вважаю цю війну громадянську. Тим політикам, хто так думає, Бог суддя. Не хочу, щоб це повторилося. Якщо вони так кажуть, значить, хочуть, щоб це тривало, хочуть заробляти на цьому гроші. А я хочу, щоб це закінчилося», – заявив Кошовий.

Також недавно Кошовий висловився про бойовиків Донбасу.

“Я хочу, щоб чужі люди, російські щоб звідти пішли, ось і все. Вони прийшли, вони натворили справ, тепер я хочу, щоб вони пішли. Не підуть, значить будуть виганяти. Я не розумію, у людей немає мозку просто. Прийти, накоїти справ», – сказав він.

Відзначимо, що Кошовий недавно гнівно пройшовся по соратникам п’ятого президента України Петра Порошенка.

Відповідну заяву він зробив в ефірі українського телеканалу Наш.

Актор вирішив прокоментувати перші кроки Володимира Зеленського на посаді глави держави і пройшовся по команді Петра Порошенка, яка всіляко ображає найближче оточення нового президента.

«В Зеленському не бачилася якась невпевненість. Він знав, що все повинно бути поступово і всі кроки повинні бути зважені. Я не думаю, що йому було страшно. У нього були думки, як можна швидше вигнати цих людей з Грушевського (будівля АП). Але не буду називати це слово. Адже вони постійно нас обзивають. Я хочу в Європу, а вони не хочуть», – заявив Кошовий в ефірі телеканалу.

Крім цього, Євген Кошовий порекомендував оточенню Петра Порошенка «прибити свої пащі», адже вони безпідставно ображають президента Володимира Зеленського та його команду.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...