Добре і без Насті! Потап возз’єднався з колишньою дружиною

Днями колишня репер Потап і його колишня дружина та бізнес-партнер Ірина Горова були помічені разом, в компанії спільних друзів в пляжному клубі. З ними провів час і спільний син – 10-річний Андрій.

Те, що відбувається Ірина записала на відео, опублікувавши в своїх Instagram-stories. На них видно, як зворушливо вона ставиться до колишнього чоловіка:

Дуже добре, що після вступу в новий шлюб Олексій не забув про минуле сім’ї і регулярно проводить з ними час. До речі, за словами співака, його син дуже спокійно поставився до новини про його майбутнє весілля, незважаючи на переживання численних шанувальників.

“Андрюша дуже любить маму Ірину. Це було не дуже просто мені, я розповідав йому потихеньку. Ми дійшли до того, що я його запитав: “Синку, як ти відреагуєш, якщо я одружуся? “На це він сказав:” Якщо для тебе це добре, то я буду робити все, щоб було добре для мого батька “. Я запитав: “Ти прийдеш на моє весілля? “Він сказав: “Так “, – зізнався Потап.

Репер також зазначив, що з колишньою дружиною, продюсером Іриною Горовий у нього завжди будуть родинні стосунки, оскільки вона мати його дитини.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.