Авто знайшли на глибині 5 м: подробиці загибелі чоловіка та 2-х дітей

У поліції Херсонщини розповіли подробиці трагедії, під час якої загинули брати 5 та 17 років і їхній 35-річний сусід поблизу села Магдалинівка Чаплинського району.

Вони утрьох на автомобілі “Москвич 412” поїхали до сільського магазину. Коли не повернулися, 43-річна мати хлопців зателефонувала до поліції, повідомили у відділі комунікації ГУНП області.

“Діти разом із дорослим поїхали на автомобілі родини “Москвич 412″ у сільський магазин. Як згодом батькам розповіли односельці, зробивши покупки, чоловік із дітьми сіли знову в автівку та поїхали у невідомому напрямку. Рідні самостійно намагалися розшукати дітей, проте їм це не вдалося. Через 17 годин безперервних пошукових заходів неподалік від сусіднього населеного пункту працівники поліції помітили на грунті сліди від колес легкового автомобіля, що вели у зрошувальний магістральний канал. Під час його обстеження на глибині близько 5 метрів був виявлений автомобіль, на якому виїхали розшукувані”, – сказано в повідомленні.

Вікна автівки були відчинені, а салон без пасажирів. Була надія, що вони врятувалися. Проте, в ході подальшого обстеження акваторії діти та чоловік були знайдені у воді мертвими. Усі обставини аварії встановлюють слідчі.

Чоловік із дітьми зникли ввечері 16 червня. Попередньо, чоловік не впорався з кермуванням. Авто злетіло в Перекопський канал.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.