Христина Соловій відтворила “Твін Пікс” у кліпі

Співачка Христина Соловій випустила кліп на пісню “Любий друг”. Це композиція з однойменного альбому, що вийшов у жовтні торік. Кліп відтворює американський серіал “Твін Пікс” режисера Девіда Лінча.

Головні ролі виконали Христина Соловій та канадський режисер і актор Істан Розумний.

“Таємнича атмосфера “Твін Піксу” надихнула мене ще під час створення пісні, у її звучанні, і знайшла своє логічне продовження у візуалізації, – розповідає Христина Соловій. – Рідність душ і їхнє існування в різних часопросторах – тема, яка завжди мене хвилювала. Я певна, що ця історія зрезонує в багатьох душах. Ми не завжди можемо пояснити той дивний зв’язок, який виникає між різними, на перший погляд, людьми. Шукаємо цьому пояснення, аналізуємо, звертаємось до психологів і різних “відаючих”. Існують мрійники, котрі вірять, що ми проживаємо не одне життя і маємо шанс зустріти свою рідну душу”.

Христина Соловій – активістка руху захисту тварин. Задля привернення уваги суспільства до проблеми залучила до фільмування довгохвосту сову на ім’я Міднайт та двох лисів – дорослого Ніксі і лисяче щеня Рудольфа.

“Приручити лиса – означає стати йому другом, – продовжує виконавиця. – Наші лиси – не актори, а звірі, врятовані з хутряної ферми. У зйомці вони були залучені не більше години і були самими собою. Почувалися задоволеними й отримали більше уваги й турботи, ніж інші учасники знімального процесу. Маю надію, що людям, котрі ще купують одяг із хутра, наступного разу захочеться зупинитися і врятувати від жорстокої смерті рудого друга”.

“Сюжетна історія кліпу “Любий друг” дуже проста, – додає режисер Юрій Радковський. – Було одне життя, історія дорослих вже людей, які з дитинства прожили в гармонії. Потім їхня історія скінчилася й розпочалася інша – наших героїв, яких зіграли Христина Соловій та Істан Розумний. Це відео про спорідненість душ – про те, що ми часто відчуваємо, але не можемо пояснити словами. Мені хотілося нагадати, щоб люди концентрувались на тому, що у них всередині, в душі. Що є хтось поруч такий самий, як ти. Що треба не боятися, а кайфувати, вірити й віддавати. Що віддав – то твоє, в цьому сенс життя. Це найголовніше в кліпі”.

Кліп було знято у травні в Києві.

“Любий друг” – другий студійний альбом Христини Соловій. Містить 11 пісень. Композиція “Стежечка” на слова Івана Франка стала саундтреком до історичної драми “Крути 1918”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.