Травми мозку і переломи черепу: поліцейських побили за зауваження про сміття

У місті Василівка Запорізької області група людей жорстоко побила двох поліцейських. Вони отримали тяжкі травми мозку, переломи кісток черепу та обличчя, травми очей та внутрішніх органів. Також молодики забрали службові посвідчення, гроші, документи та зникли з місця злочину на автомобілі у невідомому напрямку.

Про це повідомляє Департмент внутрішньої безпеки Нацполіції.

“Старший дільничний офіцер поліції та старший слідчий, повертаючись після служби додому, зробили зауваження парубкові, який викинув на дорогу скляну пляшку. У відповідь той нецензурно висловився. Коли поліцейські представилися – почав поводитися ще зухваліше. Крім того, хлопець покликав до себе групу агресивно налаштованих осіб. За кілька хвилин на місце конфлікту під`їхав автомобіль, з якого вийшла група осіб”, – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили головних учасників нападу. Ними виявилися двоє рідних братів – місцеві жителі 1994 та 2003 років народження. Слідчі заочно оголосили їм підозри у вчиненні злочину та оголосили їх у розшук. Молодшого з братів правоохоронці вже затримали і доставили до ізолятора тимчасового тримання. Найближчим часом йому буде обрано запобіжний захід. Старшого брата досі розшукують.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.