Ветеран АТО помер після страшного інциденту на роботі

26 червня у Вінницькій обласний лікарні помер ветеран АТО 37-річний Максим Сліпенький із Іллінців. Два тижні був у комі після того, як впав у яму з відходами на території підприємства “Вінницька птахофабрика” у Ладижині.

Чоловік працював на фабриці водієм 2 роки.

Рідні та друзі Максима вимагають розслідування. Є питання, як до техніки безпеки на підприємстві, так і допомоги від керівництва. Дивує й те, чому товариша, якого врятував Максим, наступного ж дня викликали на роботу. Хоч дивні висипи на тілі в нього не зійшли.

У поліції уже відкрили кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки при виконанні робіт. Громадські активісти написали листа про інцидент до Державного бюро розслідувань.

Трагедія трапилася 10 червня. Того дня колега Максима скидав прострочену курятину в яму. В нього випала монтировка. Нахилився і раптово впав униз. Почав кричати, бо в ямі тхне кислотою і аміаком. Максим один із перших кинувся до нього. Але колега знепритомнів і потягнув його за собою до ями. Збігалися інші водії. Першим витягнули того чоловіка. Максим 10 хвилин пробув без кисню. Постраждав головний мозок. Його витягнули вже непритомного. Упав у кому.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.