“Таким як ти тут не місце!”: Порошенко на Волині випхав у плечі пенсіонера-афганця на мітингу, – ЗМІ

Під час свого візиту на Волинь напередодні, експрезидент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко намагався вигнати з мітингу незадоволеного його політикою пенсіонера.

Горохів – перше волинське місто, куди прибув Порошенко. У рамках візиту 27 червня він відвідає ще й Ківерці та Луцьк, пише Під прицілом.

Петро Порошенко на передвиборчому мітингу вихваляв свої досягнення на посту президента України. Один з чоловіків з натовпу почав виявляти недовіру до експрезидента. До цього чоловіка підійшла поліція та приватна охорона Петра Порошенка, котрі почали витягувати чоловіка за руки з натовпу. Також до цього пенсіонера підійшов сам Порошенко, вдарив його у плечі та сказав: «Таким як ти тут не місце! Чемодан, вокзал, Росія! Іди звідси і не заважай нам проводити мітинг!»
Журналісти взяли коментар у чоловіка, якого штовхнув експрезидент. Ним виявився голова районної організації Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Микола Микитович Шевчук.

«Щоб я хотів почути? Хай би він відповів, Верховна Рада прийняла що ми, афганці та чорнобильці, отримували з 2006 по 2011 роки пенсії по 9000 гривень. Пенсії перестали виплачувати, нібито через те що не було грошей у бюджеті. Після того, як Порошенко прийшов до влади, він наложив вето на цей закон. І постійно кажуть нам, що нема грошей! І ми отримуємо всього-навсього 20%. Я мав би отримувати пенсію у сумі 16800 гривень, а насправді отримую менше 4000 гривень. Якщо сказати чесно, то Порошенко веде себе як брехун!» − зазначає пенсіонер.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.