Відверті модні тренди від зірок, які змусять вас червоніти: фото

Навіть погана слава сприяє популярності, що життєво необхідно для сучасних зірок.

Світ моди також підпорядковується цим принципам. Тому немає нічого дивного в тому, що в гонитві за славою зірки вбираються в максимально відверті наряди. Редакція розповість тобі про най божевільніші  тренди, які припали до смаку селебріті.

1

Груди збоку

В англомовному світі цей термін називається «sideboob», що буквально означає «груди збоку». Це слово не тільки міцно увійшло в розмовну мову, але навіть зареєстровано в реєстрі словників Оксфорда!

Мода на занадто відкриті з боків сукні настільки заволоділа зоряним світом, що в подібних нарядах відзначилися практично всі знаменитості. Але якщо Мерайя Кері, Анна Вьяліцина та Ірина Шейк виглядають дійсно сексуально, то Кортні Лав, Ліндсі Лохан і Дженніфер Фарлі краще б посоромилися демонструвати груди подібним чином.

Одноногі сукні

Плаття до підлоги з пікантним розрізом, з якого видніється струнка ніжка знаменитості, приміряли на себе багато зірок, наприклад, Дженніфер Лопес, Єва Лонгорія і Анджеліна Джолі.

Втім, наряд Анджеліни викликав у її шанувальників швидше сміх, ніж захоплення. Вона буквально потонула в морі знущань і численних фотожаб.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...