Звільнення Кличка: у Зеленського зробили важливу заяву. Я не хочу щоб крали!

Звільнення Кличка: у Зеленського зробили важливу заяву

Звільнення Кличка: у Зеленського зробили важливу заяву. Я не хочу щоб крали!

У Володимира Зеленського не в захваті від дій київської влади

Керівник Офісу Президента Андрій Богдан допускає можливість, що мер Києва Віталій Кличко буде звільнений з посади голови Київської міської державної адміністрації. Про це він заявив в інтерв’ю “РБК-Україна”.

“Я не хочу, щоб в держбюджеті, в місцевому бюджеті крали”, – відповів Богдан, відповідаючи на питання про намір поділу посад мера і голови КМДА.

За його словами, є домовленості про мера Києва і голову Київради, згідно з яким Кличко повинен продемонструвати чесну і продержавну позицію в економічних і політичних питань щодо Києва, після чого буде прийнято кадрове рішення.

“Те, що відбувалося до цих пір, мені не подобається. Нібито вони зі Столар посварилися і його видалили від виробничих процесів. Але нібито все ходять в один і той же офіс, в який раніше ходили і там нібито погоджують свої дії”, – заявив він.

Як повідомлялося раніше, президент України Володимир Зеленський звільнив голів п’яти районних державних адміністрацій у Київській області.

Причина звільнення очільників РДА – закінчення терміну повноважень попереднього президента.
Так, у відповідності до розпоряджень президента України звільнено з посади голову Васильківської райдержадміністрації Владислава Одинця, голову Обухівської райдержадміністрації Михайла Письменного, голову Вишгородської райдержадміністрації В’ячеслава Савенка, голову Поліської райдержадміністрації Олександра Жданова, голову Бородянської райдержадміністрації Вадима Чередника.

Варто зазначити, що раніше, Гриценко виступив із зверненням до Зеленського, цитуємо:

В умовах війни Володимир Зеленський повинен насамперед скликати позачергове засідання Верховної Ради для вирішення кадрових питань. В першу чергу йдеться про призначення генерального прокурора, міністра оборони, міністра закордонних справ і голови СБУ.
“Зараз Зеленському не можна зменшувати темп. Я б йому радив ініціювати скликання позачергової сесії Верховної Ради. Потрібно вирішити кадрові питання. Не може країна в стані війни, не може ні теоретично, ні практично, залишатися без двох ключових міністрів – оборони і закордонних справ. Це армія, безпека, дипломатія. це солідарна санкційна позиція і тиск на Путіна“, – зазначив Гриценко.

Анатолій Гриценко після однієї з особистих зустрічей з президентом переконав його призначити радника. Тоді Зеленський запросив у свою команду військового радника Івана Апаршина, який в 2014 році балотувався у Верховну Раду за списками “Громадянської позиції”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.