“У компанії чоловіка і Кіркорова”: Оксана Марченко відвідала показ Дольче і Габбана в платті створеному спеціально для неї

Всесвітньо відомі дизайнери Дольче і Габанна провели в храмі Конкордія на Сицилії показ Альта мода. На показ прийшла і телеведуча Оксана Марченко в супроводі чоловіка Віктора Медведчука. Вона одягла пишне світле плаття Дольче і Габбана під назвою “Портофіно”.

Саме в ньому українська телеведуча позувала для книги Queens Alta Moda.

“Це плаття створив Доменіко спеціально для мене. Він сказав, що плаття” Портофіно “тебе чекає. Це плаття увійшло в альбом, присвячений ювілею творчості Доменіко. Тому сьогодні на його прохання я в цьому чарівному платті. Жарко, на вулиці близько 35-ти”, – зазначила Марченко, чиє плаття відразу привернуло увагу зіркових гостей показу.

На показі була присутня і Анна Вінтур – головний редактор американського “Вог”. “Шоу було неймовірним! Просто неперевершеним”, – прокоментувала вона захід.

Після шоу запрошені зірки спілкувалися в неформальній обстановці і вирушили на закриту вечірку. Оксана Марченко на очах чоловіка відверто фліртувала з Філіпом Кіркоровим, який також був серед запрошених зірок.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.