Порошенко домовився з Путіним ще до виборів! Екс-нардеп зробив скандальну заяву. Вся правда!

За словами колишнього нардепа Олеся Донія, у президента Росії Володимира Путіна були всі можливості зірвати президентські вибори 2014 року в Україні, на яких переміг Петро Порошенко, але Кремль цього не зробив.

Порошенко домовився з Путіним ще до виборів! Екс-нардеп зробив скандальну заяву. Вся правда!

Влада України “свідомо здала” Крим. Про це в інтерв’ю “ГОРДОН” заявив колишній народний депутат (2007–2012 рр.), президент Центру досліджень політичних цінностей, політичний аналітик Олесь Доній.

“Нова влада на чолі з Турчиновим здала Крим, можу заявити про це на будь-якому суді. Я був останнім із депутатів Верховної Ради, який був у Севастополі 9–10 березня 2014 року. Я тоді з трибуни парламенту пропонував серію дій із недопущення псевдореферендуму у Криму”, – заявив Доній.

За словами екс-нардепа, він тоді ж “пропонував і перекрити кордони з РФ для недопущення росіян 18–60 років, оскільки передбачав подальшу агресію Кремля”.

“Страх, підкуп або дурість – не знаю, що керувало на той момент українською владою. Не знаю, чому вона не захотіла перешкоджати псевдореферендуму, але факт залишається фактом: Крим здали свідомо. А [президент України Петро] Порошенко домовився з [президентом Росії Володимиром] Путіним ще до виборів президента України в травні 2014-го. Підкреслюю: до виборів!” – продовжив Доній.
Відповідаючи на запитання, у чому полягали домовленості, екс-нардеп сказав: “Насамперед у тому, що Росія “раптово” в день виборів президента України припинила як наступ на Донбас, так і провокації по південно-східних містах, де перед цим було дуже гаряче”.

“Зірвати вибори в Росії були всі можливості, але вона ними не скористалася. Не думали чому? Ще один приклад. Пам’ятаєте парнокопитне, у стилі Партії регіонів, голосування у Верховній Раді 16 вересня 2014 року за амністію терористам, їхнім окремим збройним формуванням, органам місцевої влади та особливий статус для окупованих районів Донецької і Луганської областей? Голосування за законопроектом Порошенка, коли він особисто приїхав у Раду й особисто цей законопроект протискував, але голосів усе одно не вистачило. Турчинов тоді не пустив до зали журналістів, зробив закрите засідання і вимкнув табло результатів, по суті, сфальсифікувавши голосування. І громада це проковтнула. Отже, таке суспільство заслужило на таких керівників держави. Питання не в тому, що ми у 2014-му помилилися, обираючи президента. Питання в тому, що досі є громадяни України, які готові і далі бути обдуреними, віддавши свій голос за Порошенка. І таких виборців від 6% до 10%”, – резюмував Доній.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.