Серед них були діти! Стали відомі страшні подробиці ДТП з автобусом, що перекинувся в Польщі

Серед постраждалих в аварії були діти, всім постраждалим надана медична допомога

Український автобус з пасажирами, що прямував у бік Влоцлава, з’їхав в кювет на відрізку автостради А4 поблизу міста Ополе не випадково. На щастя, ніхто з 11 постраждалих не отримав важких травм. А 50-річний водій автобуса, прибувши до поліцейської дільниці, зізнався, що заснув. Про це повідомляє TVN24.

За інформацією польського ЗМІ, водій автобуса розповів поліцейським, що не помітив, як заснув за кермом, а прокинувся вже в кюветі, коли автобус перекинувся.

“Водій був тверезим. В автобусі подорожували 37 громадян України – 35 пасажирів і два водії”, – цитує ЗМІ начальника штабу Кшиштофа Барабаша, чергового зі штабу повятської поліції у Бжеге.

Спочатку служби повідомили, що постраждали 15 осіб. Пізніше з’ясувалося, що в лікарні були доставлені не 5, а 11 осіб, в тому числі діти 7 та 11 років. Зараз ніщо не загрожує їхньому життю.

Двох з поранених забрали вертольоти повітряно-рятувальної служби. П’ятеро людей вже покинули лікарні, повідомила Патриція Кашуба з поліції у Бжеге.

Нагадаємо, у березні цього року у Польщі український автобус, який прямував з Києва в Свіноуйсьце, потрапив в ДТП біля населеного пункту Тур в Лодинському воєводстві. В результаті аварії, яка сталася в 02:40 за київським часом, загинув водій автобуса, ще двоє людей потрапили до лікарні.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.