На Буковині жінка вбила свою новонароджену дитину

02 липня 2019 р. Чернівецький апеляційний суд засудив до одного року шести місяців 26 – річну уродженку с. Веренчанка Заставнівського району Чернівецької області за вбивство своєї новонародженої дитини.

Результат пошуку зображень за запитом "вбила свою новонароджену дитину"

Як встановлено районним судом та перевірено апеляційною інстанцією, обвинувачена, перебуваючи на 9 місяці вагітності, самостійно народила життєздатну доношену дитину у саду на території домогосподарства своїх батьків. Відразу після пологів, перебуваючи в обумовленому пологами психічному стані, діючи умисно, з метою протиправного позбавлення своєї новонародженої дитини життя, задушила немовля.

Після цього обвинувачена залишила тіло своєї новонародженої дитини на місці події.

Врахувавши беззаперечні факти та встановлені обставини справи, суд І інстанції визнав обвинувачену винною за ст. 117 КК України та призначив покарання у виді позбавлення волі на строк один рік шість місяців. З цим рішенням обвинувачена не погодилася та подала апеляційну скаргу.

Втім, на переконання колегії суддів Чернівецького апеляційного суду, докази, дослідженні судом першої інстанції, та перевірені під час апеляційного розгляду в повній мірі доводять вину обвинуваченої у вчиненні злочину.

З урахуванням ступеня тяжкості вчиненого злочину та особи обвинуваченої, колегія суддів прийшла до висновку про неможливість її виправлення та перевиховання без ізоляції від суспільства

А тому, ухвалою суду від 02 липня 2019 року, апеляційну скаргу обвинуваченої залишено без задоволення, а вирок районного суду – без змін.

Фото ілюстративне

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.