“Зв’язав їй руки і ноги, а також зав’язав очі”: Нелюд добу безперервно гвалтував свою жертву

У Харківській області затримали гвалтівника, який протягом доби ґвалтував і знущався над 19-річною дівчиною. При цьому в поліції повідомили, що зловмисник раніше був неодноразово засуджений за згвалтування неповнолітніх.

У ГУНП в Харківській області розповіли, що затримати 54-річного збоченця вдалося за місцем проживання.

Сама потерпіла розповіла, що насильник утримував її в селі Сиваш. При цьому він зв’язав їй руки і ноги, а також зав’язав очі.

Співробітники поліції встановили схожого за описом дівчини чоловіка, якого пізніше впізнала і сама дівчина.
За місцем проживання злочинця правоохоронці вилучили мотузку, якою пов’язували дівчину, а також ніж, яким він порізав їй долоню.

Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 5 років.

Відзначимо, що сьогодні, 11 липня, Верховна рада України прийняла закон, що дозволяє застосування примусової хімічної кастрації за злочини сексуального характеру, вчинені проти неповнолітніх.

За законопроект було подано 247 голосів при мінімально необхідних 226. Автором ініціативи виступив лідер Радикальної партії Олег Ляшко.
“Довічний термін, як і кара, за статеві злочини щодо малолітніх дітей в українському законодавстві не передбачені. І малоймовірно, що насильник не повернеться до свого” заняття “знову після звільнення”, – йдеться в пояснювальній записці до ухваленого закону.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.