46 дітей отруїлись у оздоровчому таборі на Одещині

В оздоровчо-спортивному таборі при молдовському університеті, який знаходиться в смт Сергіївка Одеської області отруїлися 46 дітей. Про це повідомляє прес-служба Одеської обласної державної адміністрації.

Масове отруєння сталося в ніч з 11 на 12 липня. За словами прес-служби в таборі перебуває 226 дітей від 7 до 14 років. З них госпіталізовано 46. На території ДП “Оздоровчо-спортивний табір” Медик-2 “Державного університету медицини і фармації ім. Миколи Тестеміцану” (Молдова) чергує бригада екстреної медичної допомоги. Медики діагностували у дітей гострий гастроентероколіт.

“В даний час на території табору працюють представники Держпродспоживслужби Одеської області, ГУ “Одеський обласний лабораторний центр МОЗ України”. Приймаються всі необхідні заходи для з’ясування причини виникнення отруєння. Стан дітей легкий та середньої важкості. Діти отримують всю необхідну терапію”, – повідомляє виконуюча обов’язки голови обласної державної адміністрації Світлана Шаталова.

Також прес-служба підкреслила, що розпочато санітарно-епідеміологічне розслідування з метою встановлення причин і умов виникнення захворювань.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.