Порошенко ошелешив нової витівкою, влаштувавши скандал в прямому ефірі: “кучерява за**па”

Лідер партії “Європейська солідарність” Петро Порошенко оскандалився новою витівкою

Український журналіст Олександр Дубінський прокоментував висловлювання колишнього президента про вибори до Верховної ради. Він описав на своїй сторінці істинний план Петра Порошенка.

Екс-президент в ефірі телеканалу ICTV заявив про загрозу “реваншу” Кремля проти державних досягнень України. Кандидат в депутати від партії Володимира Зеленського “Слуга народу” припустив, що Петро Порошенко почав спеціально обурюватися, щоб викликати скандал і пройти до Верховної Ради.

“Ці всі рухи тіла, смикання сивий кучерявої за**пи на прізвище Петро Олексійович Порошенко. Це пов’язано з тим, що він сс * т відповідати за ЦВК друку (Свинарчук оборонпром), за розкрадені гроші, за розкрадену армію, знищену, фактично, державність України”. – зазначив Олександр Дубинський.

Журналіст додав, що Петро Порошенко сам віддаляє момент вступу країни в Європейський союз. За його словами, щоб Україна стала частиною європейської сім’ї – потрібно прибрати з влади всю партію “Європейська солідарність”. А також всіх партнерів колишнього президента, які намагаються потрапити до Верховної Ради нового скликання. Тому її члени захоплюють органи державній владі і “наймають тітушек”.

Раннє Володимир Зеленський вирішив не влаштовувати парад на День незалежності. Він заявив, що замість цього українські військовослужбовці отримають грошові премії. Відповідний указ був опублікований на сайті гаранта. У ньому президент зазначив, що прагне відсвяткувати всеукраїнське свято гідно.

Тим часом, політичний експерт Віктор Небоженко попередив главу держави про загрозу. За його словами, Зеленського ці політики будуть наступати на Заленського наступати, і в якийсь момент президент навіть відчує загрозу власному життю. Віктор Небоженко зазначив, потрібно завжди пам’ятати історію та аналізувати ті події, які відбулися багато років тому з тим, що відбувається в наш час. Так ось у Сталіна був Берія, який займався тим, що виводив на чисту воду зрадників. А Володимир Зеленський скоро отримає власного Іуду.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.