І знову розбір польотів: Зеленський дав меру Запоріжжя три місяці на вирішення проблем. Зробити терміново!

Зеленський дав меру Запоріжжя три місяці на вирішення проблем міста.

Торгівлю наркотиками треба припинити зовсім, сказав президент.

Під час робочої поїздки в Запорізьку область 18 липня президент України Володимир Зеленський дізнався про найбільш актуальні проблеми обласного центру. Йдеться про проблему торгівлі наркотиками, нелегальних ломбардів і гральних закладів.

“Торгівлю наркотиками треба припинити зовсім. З приводу ігрових автоматів і ломбардів ми готуємо великий законопроект”, – зазначив президент.

Президент закликав мера Запоріжжя звернути увагу на необхідність вирішення екологічних проблем міста.

“Я Вас дуже прошу звернутися до всіх підприємств, щоб вони зрозуміли, що екосистема та екологічна ситуація в таких містах дуже складна”, – підкреслив він.

Окрему увагу було приділено проблемі амброзії, що провокує алергічні захворювання у жителів Запоріжжя. Мер Володимир Буряк розповів про програму боротьби з цією рослиною.

Ще однією проблемою є оновлення рухомого складу міського транспорту і його оснащення кондиціонерами. Президент поцікавився, скільки коштів потрібно місту для закупівлі сучасного транспорту. Мер зазначив, що найближчим часом буде реалізована відповідна програма.

“Терміново зробіть це”, – сказав Володимир Зеленський.

Глава держави поставив завдання до 15 жовтня показати перші результати у вирішенні зазначених проблем.

“15 жовтня ми приїдемо і перевіримо три питання: кондиціонери в тролейбусах, боротьба з наркотиками і питання амброзії”, – резюмував президент.

Як повідомлялось, 17 липня президент зробив робочі поїздки в Миколаївську і Харківські області, де знову не обійшлося без різких заяв і спілкувань з чиновниками. Так, наприклад, під час візиту на південь країни Зеленський зажадав відставки в.о. голови Миколаївської ОДА. Президент порівняв чиновників Миколаївської області з бандитами. Крім того, він влаштував “розборки” з главою Миколаївської обласної ради Вікторією Москаленко, яка називала його малоросом ще під час передвиборчої президентської кампанії.

За останні пару тижнів глава держави був і на заході країни, на сході, півдні. Десь він представляв нових чиновників, а десь лаявся з ними і змушував звільнитися.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.