Марк Цукерберг створив винахід, який стане в нагоді кожній молодій мамі

Ось на що здатна людина заради близьких.

У 2019 Марк Цукерберг знову увійшов до списку найбільш впливових людей планети, що в цілому не дивно. Однак в останні роки мільярдер і його дітище Facebook переживають не найкращі часи, постійно потрапляючи в численні скандали.

І здавалося б, керувати величезною корпорацією, постійно давати інтерв’ю, виступати перед урядами і виправдовуватися, виправдовуватися, виправдовуватися — тут вже ніякого часу не вистачить. Але Марк знову всіх здивував.

Підприємець поділився в своєму Інстаграмі новим винаходом, який створив спеціально для своєї дружини Прісцили. Він називається «Сонна коробка».

View this post on Instagram

Being a mom is hard, and since we've had kids Priscilla has had a hard time sleeping through the night. She'll wake up and check the time on her phone to see if the kids might wake up soon, but then knowing the time stresses her out and she can't fall back asleep. So I worked on building her what I call the "sleep box". It sits on her nightstand, and between the hours of 6-7am it emits a very faint light — visible enough that if she sees it she'll know it's an okay time for one of us to get the kids, but faint enough that the light won't wake her up if she's still sleeping. And since it doesn't show the time, if she wakes up in the middle of the night, she knows to just go back to sleep without having to worry about what time it is. So far this has worked better than I expected and she can now sleep through the night. As an engineer, building a device to help my partner sleep better is one of the best ways I can think of to express my love and gratitude. A bunch of my friends have told me they'd want something like this, so I'm putting this out there in case another entrepreneur wants to run with this and build sleep boxes for more people!

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck) on

Марк розповів, що його дружина часто прокидається серед ночі, а потім не може заснути, турбуючись, що скоро прокинуться діти. А його винахід повинен вирішити всі її проблеми зі сном.

«Як для інженера, для мене один з кращих способів висловити свою любов і вдячність — це створити пристрій, який допоможе моєму партнеру краще спати», — написав Цукерберг.

View this post on Instagram

Back at Harvard where it all began.

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck) on

Коробка ставиться біля ліжка і близько 6-7 ранку починає легенько світитися. Якщо в цей час Прісцила не буде спати — значить, пора йти до дітей, а якщо навпаки, то світіння настільки слабке, що не розбудить її.

«Коробка не вказує час, і якщо Прісцила прокинеться посеред ночі, то зрозуміє, що потрібно просто повернутися до сну, не турбуючись про те, яка зараз година. Поки це працює краще, ніж я очікував, і тепер вона може спати всю ніч», — пояснив Марк.

Підприємець розповів, що раніше його дружина часто прокидалася посеред ночі і перевіряла час на телефоні, щоб знати, коли потрібно вставати. Вона занадто багато хвилювалася і тому не могла знову заснути.

View this post on Instagram

新年快乐! Happy New Year!

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck) on

Після того як кілька друзів Марка висловили бажання отримати такий девайс, засновник Facebook вирішив розповісти про винахід світу «на випадок, якщо який-небудь підприємець захоче попрацювати з цим».

Нагадаємо, що Марк і Прісцила розписалися в 2012 році і стали однією з найбільш незвичайних пар світу. Тоді багато хто був здивований, що молодий мільярдер взяв за дружину не модель і не актрису, а педіатра.

View this post on Instagram

Here's to a great 2019!

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck) on

У 2015 році у пари народилася дочка Макс, а через два роки ще одна — Август. В обох випадках Цукерберг брав декретну відпустку, загальною тривалістю два місяці.

Попри те, що Марк Цукерберг знаходиться на восьмій сходинці в списку найбагатших людей світу, своїми грошима він не хизується. Вони з Прісцилою віддають величезні суми на благодійність, а самі живуть відносно скромно і дуже оберігають приватне життя.

Як відомо, все геніальне просто, навіть трохи дивно, що подібна ідея нікому раніше не спасти на думку. Ось на що здатна людина заради близьких, наші оплески, Марк.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.