Заради захисту інтересів українців! Володимир Зеленський провів екстрену зустріч з китайськими бізнесменами

Після зустрічі з інвестором з Мексики президент Володимир Зеленський провів переговори з представниками ділових кіл Китаю, повідомляє 19 липня прес-служба глави держави.

За його словами, одним з головних пріоритетів його команди є забезпечення безпеки інвестицій.

“Ми докладаємо багато зусиль, щоб в Україну прийшли інвестори. Ми готові захищати інвестиції. Для цього, крім нашого бажання, необхідний новий парламент і уряд”, – підкреслив Зеленський, додавши, що бізнес потрібно захистити від тиску правоохоронних органів.

Президент також запропонував обговорити з представниками китайського бізнесу можливості інвестування в розвиток інфраструктури, сільського господарства і в розробку газових родовищ в Україні.
“Одне з питань – це будівництво концесійної дороги навколо Києва”, – заявив Зеленський.

Представники приватної китайської компанії, що володіє одним з банків, який входить в ТОП-500 найбільших банківських установ світу, запропонували ряд проектів в сферах інфраструктури, сільського господарства, енергоефективності, а також фінансових послуг.

“Учасники зустрічі склали попередній перелік проектів з інвестиційним потенціалом близько 10 млрд доларів, які Україна планує реалізувати спільно з китайськими компаніями приватної та державної форм власності. Координатором цих проектів було визначено Національну інвестиційну раду, яку очолює президент”, – додали в прес-службі.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.