Квартал 95 із Зеленським порвали зал відео про вибори в Україні

Квартал 95 із Зеленським порвали зал відео про вибори в Україні: “Доскакалися…”
Ляшко проти Кличка, повернення Юлі та “невмирущий” Янукович

В Україні 21 липня стартували вибори до Верховної Ради. І поки одні земляки виконують свій громадянський обов’язок, інші не полінувалися і відшукали в архівах “Кварталу 95” кумедний ролик, котрий у коментарях вже встигли охрестити пророчим.

Мова йде про кадри, відзняті більше трьох років тому, коли Володимир Зеленський ще навіть не натякав на те, що збирається стати президентом. Його колеги знову показали дива перевтілення, зобразивши усім нам давно відомих персонажів, котрі роками займають крісла у Верховній Раді, а тому жартувати справді є про що.

Сценка “Центральний виборчий округ, ніч після виборів – підрахунок голосів” починається діалогом Олени Кравець в образі Юлії Тимошенко та Юрія Крапова – а-ля Петра Порошенка. Перед ними на столі лежать бюлетені, втім почати підрахунок спільно не виходить через “дружню атмосферу”.

Незабаром до пари приєднується Віталій Кличко у виконанні Євгена Кошового. В руках у нього торт і квіти: “Ну вітаю, хто?… А скільки?.. А хлопчик чи дівчинка?”.

Ляшка, який ні сіло ні впало вривається до зали, зіграв сам Зеленський – карма, як то кажуть, буде помітна пізніше, коли вони зійдуться обличчям до обличчя на інавгурації і слуга народу вперше різко осадить радикала. Так і на цьому ролику – йому пояснили, що ніхто навіть не починав рахувати, і він приніс вибачення за невчасний візит.

Між політиками зав’язується кумедна розмова, і Зеленський-Ляшко береться роз’яснити Кошовому-Кличку значення слів протеже, візаві та комільфо.

Постійно відволікає усіх Олександр Пікалов в образі Віктора Януковича у вишиванці та шароварах. “Легітимний” пояснює, що повернувся до України з Росії після втечі завдяки не старим зв’язкам, а “Новій пошті”. Далі він долучається до бесіди і розповідає і про шапки, і про розмови із Сирією, і про всю життя за одну мить.

Користувачі мережі у коментарях до відео хвалять талановитих акторів, а враховуючи політичну кар’єру Зеленського номер навіть називають “пророчим”.

Доскакалися”, “Пророчий відос Хайп Зе! Так давай не гальмуй “Голобородько”; “Ох, дивлюся вкотре! Дякую! Всі незрівнянні! Але Володимир в ролі Ляшка – це шедевр! А Олександр тут – Янукович – клас! Скотиняки такі..”, , – зазначають у коментарях.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.