Чи можна одружуватися з розлученою жінкою з дитиною

Одружуватися на «жінці з причепом» ні в якому разі не треба, – так говорять і пишуть цікаві чоловіки. Цікаві іншим чоловікам, які їх гаряче підтримують. І ні в якому разі не одружуйтеся на «розлученій з причепом». Тому що доведеться цього чужу дитину утримувати. А вона може виявитися ненажерливою і невдячною. І навряд чи буде цілувати руки своєму благодійнику. Та й розлучена жінка вже товар з гнилизною. зіпсований і прострочений товар, надкушене яблуко. Сяде на шию і почне зневажати. Багато поганих наслідків буде, якщо одружитися з розлученою жінкою з дитиною. Так повчають мудрі чоловіки інших чоловіків в чоловічій компанії.

Ось біда, Наполеон цього мудрого чоловіка не читав і не слухав. Одружився з розлученою Жозефіною з двома причепами. І став імператором. А сам і не здогадувався, що годує чужих дітей і взагалі – зробив жаxливу помилку. Треба було порахувати, скільки каші з’їли чужі діти і скільки панталончиків зносили. Він би був шoкований, якби підрахував. Але Наполеону ніколи було підраховувати витрати на дітей і на Жозефіну. Він їй замок побудував і завойовував світ. А може, погано вмів рахувати…

Ще одній хитрій розведеній жінці з причепом у вигляді маленької дівчинки вдалося втертися в довіру до молодого археолога, на п’ятнадцять років молодшого за себе. І прожити з ним все життя в любові та злагоді до самої смepті. Агата Крісті – так звали розлучену жінку.

Я жартую звичайно. А ось ті, хто розповідає про небезпеку шлюбу з розлученою жінкою з дитиною – вони зовсім не жартують. Вони серйозно попереджають. Може, вони і мають рацію. Навіть швидше за все мають рацію. Тому що принци, знамениті письменники, відважні археологи, імператори – не рахують з’їдене. У них інші турботи і інші масштаби. Вони можуть собі дозволити любити ту, до якої лежить душа. І можуть подбати про кохану жінку і про її дітей. І про себе можуть подбати. А ті, які не можуть любити і піклуватися, нехай не одружуються.

Це з їх боку правильне рішення. Уявляю, скільки горя і образ вони принесуть жінці. Так що нехай не одружуються. Це дуже правильне рішення з їхнього боку. Спасибі їм! Втім, не впевнена, що жінки надто вже хочуть за таких чоловіків вийти заміж і взагалі з ними спілкуватися …

Автор – Анна Кіp’янова (психолог)

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.