Як собаку: невдалий депутат посадив 10-річного сина на ланцюг і морив голодом

Садист знущався над власним сином
Як собаку: невдалий депутат посадив 10-річного сина на ланцюг і морив голодом
Як стало відомо, після поразки на виборах батько посадив на ланцюг маленького 10-річного сина Тихона і морив голодом. Хлопця посадили на ланцюг в сараї, але він зумів утекти і зайти до магазину, щоб його хто-небудь зміг погодувати. Не дивно, що такий тиран не зміг стати депутатом.

Причиною невдачі було те, що чоловіку потрібно було поспішати, так як його дружина народжувала. Завдяки цьому, Тихона не так міцно прикували. Як тільки хлопчик залишився один, він переламав рейку і пустився бігти прямо з ланцюгом на шиї.

Зрештою, змучений голодом Тихон добрався до найближчого магазину в пошуках їжі, де його й помітили місцеві продавщиці. Хлопчика почали розпитувати, звідки він такий і що сталося. Дитина відповіла, мовляв, утік з сараю, а сюди прийшов, тому що не їв близько доби. Тихон благав, щоб ніхто не розповідав батькові, що він втік.

На даний момент відомо, що він знаходиться в реабілітаційному центрі, де отримує допомогу від фахівців. Даний інцидентом, а конкретніше батьком, зацікавилися в СК.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.