“Бідність, як вона є”: Луценка спіймали в аеропорту в дивному одязі. Справжня ганьба!

Син Юрія Луценка, Генерального прокурора України, Олександр, був помічений в куртці батька після повернення до Києва з Будапешта.

Напередодні, 19 липня, Олександр Луценко, син генпрокурора, в аеропорту був помічений в брендовій куртці батька. Він надів шкірянку «Philipp Plein», вартість якої становить 60 тисяч гривень. Світлини опублікували в Мережі.

Користувачі соц мереж не пройшли повз цієї теми і різко висловилися в сторону сина генпрокурора і самого Юрія Віталійовича не оминули увагою.

“Один куртофан на двох … бідність – як вона є”, “а морда вже, сц * ко, прокурорсько-хамська”, “а може вони однакові купили? Оптом дешевше”, “Може, вони кожен по однаковою куртці собі купили ? тоді це не бідність, а якраз навпаки? “,” генеральний, прости господи, прокурор – мені так подобається цей вислів, неповторне “,” До чого клятий клоун сім’ю патріота прокурора довів! ганьба “.

Раніше була інформація, що Юрій Луценко навесні цього року був помічений в брендового куртці «Philipp Plein» в Італії, де він гуляв вулицями Риму зі своєю дружиною. Цілком ймовірно, що генпрокурор її придбав в Італії, так як їх шиють саме там. У Києві можна подібне купити в мультибрендовому бутіку, де люблять купувати речі депутати і чиновники, але її там уже продали.

В італійському онлайн-магазині можна придбати таку шкірянку за майже дві тисячі доларів, що приблизно 60 тисяч гривень.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.