Весільний фотограф, коміки і футуролог: кого обрали українці в Раду

У новій Верховній Раді опиниться дуже багато дивних кандидатів – коміків, фотографів, футурологів. Особливо рясніє ними президентська партія “Слуга народу”.

Результат пошуку зображень за запитом "Весільний фотограф, коміки і футуролог: кого обрали українці в Раду"

Хто ці люди?

Шоубізнес під куполом

9-те скликання Верховної Ради буде окуповане представниками шоу-бізнесу. Лідером серед партій, які вже провели під стіни парламенту відомих зірок – “Слуга народу”. Одним із найвідоміших коміків у новій Раді буде Юрій Корявченков (на прізвисько “Юзік”).

Він виграв у своєму мажоритарному окрузі №33 у Кривому Розі. За попередніми даними, за нього віддали голоси понад 42 тисячі осіб. Він набрав рекордні 60,9% підтримки криворіжців.

9-те скликання Верховної Ради буде окуповане представниками шоу-бізнесу. Лідером серед партій, які вже провели під стіни парламенту відомих зірок – “Слуга народу”. Одним із найвідоміших коміків у новій Раді буде Юрій Корявченков (на прізвисько “Юзік”).

Він виграв у своєму мажоритарному окрузі №33 у Кривому Розі. За попередніми даними, за нього віддали голоси понад 42 тисячі осіб. Він набрав рекордні 60,9% підтримки криворіжців.

Юрій відомий передусім своїми виступами в команді “Кварталу-95”, а також давньою дружбою з президентом Володимиром Зеленським. Саме “Юзік” був керівником штабу глави держави в Кривому Розі. Корявченкову 44 роки, він має дві освіти (інженер-електрик і економіка-підприємництва).

Юрій Корявченков

На цьому список коміків у майбутньому парламенті не закінчується. У Солом’янському районі Києва на мажоритарному окрузі переміг ще один кандидат від “Слуги” – Роман Грищук, який є директором ТОВ “МХ шоу”. Саме ця компанія продюсує відоме багатьом українцям шоу “Мамахохотала”.

Роман Грищук

Роману 29 років, він закінчив Київський політехнічний інститут за спеціальністю біомедична інженерія. У студентські роки грав у КВН, після чого вирішив створити свою команду. Роман Грищук заявляє, що в новому парламенті працюватиме в сферах молодіжної політики, екології та освіти.

Проходить у парламент і професійний ведучий Олександр Скічко. Йому 27 років і він перемагає у Черкаській області (округ №197). Скічко відомий як ведучий корпоративів і різних шоу.

Олександр Скічко

“Головна мета нашої команди – докорінно змінити стару систему влади. Разом ми втілимо курс президента Володимира Зеленського в конкретних законопроектах і політичних рішеннях, сформуємо професійний уряд народної довіри”, – вказав Скічко в своїй передвиборчій програмі.

Справжнім “відкриттям” позачергових парламентських виборів став Сергій Штепа із Запорізької області. Він переміг генерального директора “МоторСіч” В’ячеслава Богуслаєва і набрав 43,6% голосів. Інтересу цій ситуації додає той факт, що Сергію 29 років і він весільний фотограф. За інформацією місцевих ЗМІ, за годину своєї роботи він бере 1300 гривень.

Сергій Штепа

Сергій Штепа

Профіль Сергія Штепи

У своєму резюме на місцевій платформі він вказав, що має професійний досвід фотографа більше 7 років, є переможцем обласних і всеукраїнських фотоконкурсів, зокрема “Молоді обличчя України” в двох номінаціях, а також уже організовував численні виставки в Запоріжжі.

Проходить в парламент і дочка продюсера шоу “Ліга сміху” Наума Брауля Ірина Борзова. Вона перемогла на мажоритарному окрузі у Вінницькій області. Їй 36 років, вона є підприємцем, має бізнес по доставці готових страв. Її батько – керівник компанії Drive Production, яка веде спільний бізнес з “Кварталом 95”.

Ірина Борзова

Разом з батьком Борзова володіє підприємством “Профіль-Н”, яке зареєстровано в кримському Судаку. Компанія займається діяльністю ресторанів, після окупації вона була зареєстрована знову.

Борець і футуролог
У новому парламенті працюватиме і справжній футуролог. Так, кандидат від партії “Слуга народу” від Хмельницької області (округ №190) Олексій Жмеренецький набрав більше 27 тисяч голосів. Майбутньому нардепу 32 роки, він відомий насамперед як координатор інтелектуального клубу “Коло”, а також ініціатор проекту “Хартія майбутнього”.

Він спеціалізується також на футурології. У своїй програмі обіцяє займатися економічними питаннями, розробкою “економічного паспорту українця”, за яким усі діти отримають частку від експлуатації природних ресурсів, яка накопичуватиметься на їхніх індивідуальних рахунках до повноліття.

Олексій Жмеренецький

Народним депутатом стане і відомий борець Жан Беленюк. Він заходить у парламент із 10 рядка списку партії “Слуга народу”. Йому 28 років, є заслуженим майстром спорту України, срібним призером Олімпійських ігор-2016 у Ріо-де-Жанейро, чемпіоном світу і Європи.

“Моя прерогатива – розвиток українського спорту. Політики не боюся. Розумію, що буде складно. Головна мета – це розвиток спортивного руху, щоб наша нація була сильною, здоровою і показувала високі результати на міжнародній арені. Інші партії не розглядав. Я голосував за Володимира Зеленського, і бачу можливість для змін тільки з ним”, – прокоментував свою роботу в парламенті Беленюк.

Жан Беленюк

Будуть у новому парламенті і сімейні підряди. Так, як пише у Facebook аналітик “Чесно” Оксана Ставничук, від Вінницької області в Раду заходить батько і донька.

Так, самовисуванець Микола Кучер перемагає на 15-му окрузі, а його донька Лариса Білозір на 17-му. Микола Кучер відомий у регіоні аграрій. Він є гендиректором і власником 10% акцій компанії “Зернопродукт МХП”, яка входить до складу холдингу “Миронівський хлібопродукт”.

Микола Кучер і Лариса Білозір

Микола Кучер і Лариса Білозір

Проходить у Раду і Наталія Королевська. Цього разу за списком партії “Опозиційна платформа – За життя”. Її чоловік Юрій Солод бере 47-й округ у Слов’янську Донецької області.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.