Дмитро Разумков назвав можливого прем’єр-міністра: одні радіють, інші розлючені

Разумков також додав, що розглядають й інші кандидатури
Дмитро Разумков назвав можливого прем’єр-міністра: одні радіють, інші розлючені

Очільник президентської партії “Слуга народу”, яка отримала найбільше голосів українців на дострокових парламентських виборах, Дмитро Разумков заявив, потенційним прем’єр-міністром України може стати заступник голови Офісу президента Олексій Гончарук.

Про це він розповів в одному зі своїх інтерв’ю, повідомляє видання POLITEKA.

Дмитро Разумков заявив, що з початку роботи нового скликання Верховна Рада вирішить питання про його призначення в рамках консультацій. Це відбудеться не раніше серпня. Однак заступник голови Офісу вже отримав від лідера партії хорошу характеристику.

“Я вважаю, що це професійна людина, як і багато інших, хто сьогодні працює в Офісі президента. Там зібралася хороша команда. Ще раз повторю: у нас багато кандидатів на різні позиції”, – підкреслив Дмитро Разумков.

Окрім того, Разумков заявив, що депутатів позбавлятимуть мандату, якщо вони не будуть з’являтися на роботі.

“Одним з форматів, який ми розглядали, це референдум з відкликання народного депутата, це можуть бути й законодавчо прописані норми: якщо ви не відвідуєте свою роботу протягом, скажімо, 30% робочого часу”, – наголосив Разумков.
Також очільник президентської партії додав, що вони готують законопроект про зняття депутатської недоторканності. Про це також говорив і президент України Володимир Зеленський після оголошення перших результатів екзитполів на парламентських виборах. Також тоді Зеленський пообіцяв, що в Україні з’явиться новий Генеральний прокурор, і це точно буде не Юрій Луценко.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.