“Донечка дуже схожа на тата”: Наталя Могилевська потішила українців приємною несподіванкою

Популярна українська співачка Наталя Могилевська останнім часом дуже активно веде свій особистий мікроблог. Мало не щодня артистка постить нові фотографії в соціальній мережі Instagram, які відображають як її професійне, так і особисте життя. Найчастіше лідирує перша тематика, хоча, очевидно, що шанувальників більше цікавлять подробиці закулісного життя Могилевської.

“Донечка дуже схожа на тата”: Наталя Могилевська потішила українців приємною несподіванкою

Зараз Наталя задіяна в проекті “Кварталу 95” – “Ліга Сміху”. Цього разу артистка поділилася з шанувальниками милим фото з Одеси зі зйомок літнього кубка тієї ж “Ліги Сміху”.

https://www.instagram.com/p/B0YrizXin0x/?utm_source=ig_embed

Так на фотографіях Наталю можна побачити разом з кварталівцями та їх сім’ями. Так, судячи з фото Валерій Жидков приїхав на концерт разом з донькою – дівчинка сидить на плечах у тата, а Наташа прилаштувалася збоку для фото. Шанувальники відзначили, що маленька дуже схожа на тата.

Також на фото з Наташею можна побачити Олександра Пікалова і його дружину Іру, яка є кращою подружкою Олени Зеленської. У підписі до фото Могилевська написала: “Відмінно проводимо час на Лізі Сміху! Одеса Best!”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.