Тягнибок: Особливий статус для російської на Донбасі – це продовження війни на покоління

Війна є тільки там, де є московська мова. Усі притомні люди це давно усвідомили. Але не влада Зеленського. Вони готуються надати московській статус офіційної на Донбасі. Бо Україна, мовляв, перед міжнародною спільнотою зобов’язалась зробити це, щоб досягнути миру.

Про це у Facebook написав лідер ВО “Свобода” Олег Тягнибок.

“Під «зобов‘язанням» мають на увазі Мінські угоди, де поряд з мовою прописано амністію бойовиків, визнання «депутатів», обраних там за кремлівськими списками, створення «народної міліції» з місцевих злочинців, федералізацію України та фінансування цих «удільних князівств» із нашого з вами бюджету.

А це не мир. Це – капітуляція. Продовження війни на покоління й покоління. І Україна не зобов‘язана цього виконувати. Бо Мінські угоди не є міжнародним договором. Це лише політичні домовленості, виконання яких залежить від доброї волі держав.

«Добру волю» Московії ми вже побачили. Їй не потрібен Донбас. Як не потрібен і Крим. Їй потрібно втиснути окуповані території назад в Україну. Втиснути так, як їй вигідно, щоб контролювати нашу державу повністю.
А цього ми допустити не можемо. І не допустимо. Раджу «зеленим» зарубати собі це на носі”, – написав Тягнибок.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.