Жахлива ДТП: патрульний автомобіль збив жінку з дитиною на пішохідному переході (фото, відео)

Службовий Prius наїхав на жінку з дитиною на пішохідному переході.

Жахлива ДТП: патрульний автомобіль збив жінку з дитиною на пішохідному переході (фото, відео)

Аварія сталася у п’ятницю, 26 липня, о 20.35 на перехресті проспектів Маршала Жукова та Героїв Сталінграду, повідомили у прес-службі Управління патрульної поліції в Харківській області.

Попередньо встановлено, що автомобіль “Toyota Prius” рухався проспектом Героїв Сталінграду. Здійснюючи поворот в напрямку проспекту Петра Григоренка на пішоходному переході автомобіль здійснив наїзд на жінку. Поруч з 59-річною громадянкою йшов 3-річний хлопчик.

Внаслідок ДТП жінку та дитину шпиталізували до лікарні з попереднім діагнозом садини колін у громадянки та пошкодження м’яких тканин у хлопчика. По вказаному факту ініційовано службове розслідування.

Відео наїзду опубліковано у соцмережах.

Однак як повідомляється в одній із груп Facebook, що справу хочуть “спустити на тормоза”. Заяву від матері дитини приймати не хочуть як і “ховають” поліцейського, який сидів за кермом автомобіля.

Мама потрепілого хлопчика записала відео, в якому повідомила перебіг тих страшних подій та наголосила, що не закликає до самосуду, але хоче, щоб винуватець трагедії поніс покарання за свій вчинок.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.