Чоловік вистрибнув з 10 поверху через обшук в його квартирі

У Києві чоловік вистрибнув з 10 поверху житлового будинку.

Трагедія сталася в Святошинському районі за адресою вулиця Львівська, 22. Про це повідомляє dtp.kiev.ua.

Як зазначається, інцидент стався під час слідчих дій. У квартирі киянина проводився обшук в рамках розслідування кримінального провадження. У помешканні виявили речовини, схожі на кокаїн.

“Під час слідчої дії чоловік, у якого проводили обшук, відштовхнув оперативника, вибіг на балкон – і стрибнув із 10 поверху”, – йдеться в повідомленні.

Від отриманих травм чоловік загинув. На місці працюють співробітники департаменту внітрішньої безпеки Нацполіції, прокуратури та слідчо-оперативна група Святошинського управління поліції. Про подію також повідомлено представників Державного бюро розслідувань.

View this post on Instagram

У Києві чоловік під час слідчої дії вистрибнув із 10 поверху Від отриманої травми він загинув. На місці працюють співробітники департаменту внітрішньої безпеки Нацполіції, прокуратури та слідчо-оперативна група Святошинського управління поліції. Про подію також повідомлено представників Державного бюро розслідувань. Санкціонована судом слідча дія у помешканні киянина проводилася в рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального колексу України. У квартирі виявили речовини, схожі на кокаїн і екстазі. Усе це відправлять на експертизу. Під час слідчої дії чоловік, у якого проводили обшук, відштовхнув оперативника, вибіг на балкон – і стрибнув із 10 поверху. На місці події працюють співробітники департаменту внітрішньої безпеки Нацполіції та слідчо-оперативна група. Буде проведена службова перевірка дій поліцейських, які були залучені для проведення обшуку. Відділ комунікаціі поліції Києва Національна поліція України

A post shared by dtp.kiev.ua (@dtp.kiev.ua) on

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.