Вже більше місяця. Порошенко терміново зустрівся з Коломойським. Скандальні подробиці!

Петро Порошенко після програшу на президентських виборах зустрічався з Ігорем Коломойським

Вже більше місяця. Порошенко терміново зустрівся з Коломойським. Скандальні подробиці!

Про таємну зустріч колишнього президента і скандального українського олігарха розповів на своїй сторінці в Фейсбук юрист Андрій Портнов.

Він повідомив, що близько місяця тому Порошенко зустрічався з Коломойським, однак мета цієї зустрічі залишається загадкою.

«Петро Олексійович, Ви скаржилися, що дізнаєтеся про себе новини з мого Telegram-каналу. Повідомляю новину, що за моїми даними, понад місяць тому Ви чогось зустрічалися з Ігорем Коломойським», – написав юрист.

У зв’язку з цим він попросив колишнього президента пояснити, якими були цілі цієї зустрічі і про що вони говорили з Коломойським.

«Поясніть, чи був такий факт, що Вас привело на цю зустріч, чия це була ініціатива, про що Ви говорили і чому Ігор Коломойський Вас вже більше місяця не критикує?», – поцікавився Портнов.

У коментарях він додав, що хотів би почути відповіді на ці питання і від Коломойського.

Нагадаємо, ЗМІ повідомляли про те, що п’ятий президент України Петро Порошенко може втратити все майно через нову справу, яку зареєструвало ГБР.
31 липня в Державному бюро розслідувань зареєстровано кримінальне провадження про можливе зловживання службовими обов’язками посадовими особами Національного банку України, які могли спричинити за собою тяжкі наслідки і підірвати обороноздатність країни.

Про це ЗМІ повідомили в прес-службі відомства, підтвердивши раніше оприлюднені юристом Андрієм Портновим дані про порушення нової справи проти колишнього президента Петра Порошенка і його соратників.

У ГБР уточнили, що відповідна кримінальна справа зареєстровано за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.111 КК України ( “Державна зрада”) і ч.1 ст.364 КК України ( “Зловживання службовим становищем”).

Раніше Портнов заявив, що організована злочинна група у складі п’ятого президента Порошенко, екс-глави НБУ Валерія Гонтаревої, а також посадових осіб ДК “Укроборонпром” і “Укрексімбанка” організувала з оборонного концерну багатомільйонні перерахування валюти в офшорні і інші юрисдикції під вигадані контракти.

“Для цих цілей, за прямим дорученням Порошенко і глави НБУ Гонтаревої, правління НБУ 19 січня 2016 року скасував акти НБУ про валютний контроль зовнішньоекономічних операцій, встановивши, що платежі” Укроборонпрому “в офшори можуть проходити передоплатою, без валютного контролю НБУ і без обмежень в сумах. Це дозволило відразу викрасти в української армії кілька мільярдів гривень, прикриваючись офіційними рішенням правління НБУ “, – підкреслив Портнов.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.