Долар по 100 вже завезли? У Мережі кепкують з Ірини Луценко. Не можна так з українцями

Соратник, екс-представник президента у Верховній Раді і дружина генерального прокурора Ірина Луценко завжди відрізнялася дуже дорогим смаком і встигла прославитися знатною модницею Верховної Ради України.

І ось, “жінка третього тисячоліття” потрапила під роздачу від українців.

Вся справа в тому, що прихильники Порошенко в ході президентської гонки щосили сурмили, що Порошенко зробить рай на замлі, а Зеленський – прямий шлях в нікуди і це в кращому випадку. Голосніше за всіх виступала Ірина Луценко. Вона щодня говорила, що якщо Зеленський стане президентом, то долар буде по 100, в Україні буде дефолт, Путін дійде до Києва, Україна розвалиться, терористи візьмуть реванш, світ відмовиться допомагати Україні, країна розвалиться і Україна зникне з лиця землі. Втім, інші соратники екс-президента їй щосили підтакували.

Всього за 2 місяці президентства Володимира Зеленського та його команди, долар став по 25 грн. (- 4 гривні). Газ подешевшав на 11%, електрика на 23%. І всі переконані, що це тільки початок.

У зв’язку з цим, українці почали справжнє цькування “красуні з Ради”. У коментарях сміються з Ірини Луценко, яка відверто думала, що народу України можна розповідати будь-яку нісенітницю і вони це будуть сприймати за чисту монету.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.