Третя стрілянина у США за добу: жертвами стали семеро людей у Чикаго

Сім людей зазнали поранень через дії невідомого стрілка, який відкрив вогонь із вікна автомобіля поблизу дитячого майданчика в парку Даґласа у американському місті Чикаго. Дивом ніхто не загинув, хто стріляв – досі невідомо.

У ніч з 3 на 4 серпня невідомий чоловік приблизно о першій ночі відкрив вогонь із вікна чорного Camaro у групу людей, що відпочивали в парку американського Чикаго. Про це повідомила поліція міста місцевому телеканалу NBC Chicago.

Дивіться також: Моторошна стрілянина у торговому центрі США – коментарі очевидців Моторошна стрілянина у торговому центрі США: коментарі очевидців

Дивом ніхто не загинув, але семеро людей зазнали поранень, дехто – серйозних. Відомо про 21-річного хлопця, що з пораненням у пах перебуває в лікарні у критичному стані. Ще шістьох людей з вогнепальними пораненнями різної тяжкості доправили до місцевих медзакладів. Поліція твердить, що загрози життю цих людей немає.

Ця стрілянина – вже третя протягом доби у США. У Чикаго без смертей обійшлося, натомість у двох інших випадках жертв було дуже багато.

У Ель-Пасо (штат Техас) розстріляли відвідувачів у популярному торговому центрі Walmart. У момент інциденту в закладі перебували близько 3 тисяч осіб. Щонайменше 20 людей – загинули, ще 26 зазнали поранень, зокрема і 2 дитини. Детальніше – у матеріалі 24 каналу.

За кілька годин після подій у Техасі сталася ще одна смертельна стрілянина – у Дейтоні, штат Огайо, в історичному центрі міста, де багато кафе та ресторанів. Загинули щонайменше 9 людей і ще 16 зазнали поранень.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.