Сміялися із вбивств та співали російських пісень: на популярному курорті в Іспанії принизили українців

У готелі на узбережжі Коста-Дорада вивісили російський прапор, а коли відпочиваючі там українці попросили прибрати символ країни-агресора, адміністратор висміяв гостей і підтвердив підтримку вбивства українців росіянами.

Про інцидент повідомив в Facebook Давид Пластер (David Plaster).

За його словами, інцидент стався в готелі Best San Francisco в місті Салоу. На ввічливе прохання прибрати російський прапор із зони відпочинку українських сімей, серед яких є загиблі від рук російських військових, адміністратор ресторану висміяв гостей і підтвердив підтримку вбивства українців росіянами. У свою чергу, адміністратор готелю, очевидно, виявився палким прихильником російської політики, розповідає Давид. У грубій формі він також відмовився виконати прохання гостей і додав, що його позиція – це позиція всієї Іспанії.

“Всією – невідомо, але те, що готель Best SAN Francisco однозначно завішаний українськими смертями, стало зрозуміло досить швидко – до суперечки приєдналися громадяни Росії, яких адміністрація попросила особисто розібратися з шокованими українцями. Щоб яскравіше продемонструвати зневагу до громадян України, на розважальному вечорі біля басейну готелю аніматори почали виконувати військові російські пісні”, – повідомив Пластер.

Він додав, що представники туроператора JoinUp, які запропонували українцям цей готель, порадили поставитися “філософськи” до інциденту. А після того як українці попросили туроператора переселити їх в інший готель, їм виписали штрафи за зняття броні.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.