“Ми зробили це!”: Відома співачка вийшла заміж. Обранець молодший на 17 років

46-річна зірка Хайді Клум підтвердила, що вийшла заміж за 29-річного музиканта Тома Каулітца. Супермодель показала перший кадр з церемонії одруження біля вівтаря посеред Середземного моря.

 

Перше фото Хайді Клум опублікувала на своїй сторінці в Instagram. На ньому знаменита пара цілується біля вівтаря. До слова, церемонія пройшла на знаменитій яхті Christina O, на якій раніше відбулися передвесільні вечірки легендарної Грейс Келлі і короля Монако Реньє.

“Ми зробили це! Містер і місіс Каулітц”, – зворушливо підписала фотографію новоспечена Хайді Каулітц.

Для весілля модель вибрала пишне біле плаття з об’ємними рукавами і оголеними плечима. Розкішну сукню прикрасила вишивка і шлейф. Цікаво те, що до вівтаря зірка йшла без взуття.
До слова, в мережі світлини від папараці з весілля з’явилися раніше.

Додамо, що гостями на церемонії також стали діти Хайді Клум: 15-річна Елен, 14-річний Генрі, 12-річний Йохан і 9-річна Лу.

Вперше про роман Хайді Клум і Тома Каулітца заговорили в березні 2018 року. Тоді пара вперше засвітилася разом в ресторані Delilah, в Нью-Йорку. І хоча закохані робили вигляд, що між ними лише дружні стосунки, гітарист Tokio Hotel провів красуню до авто і ніжно попрощався з нею, що свідчило про романтику між зірками.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.