У мене є повний мандат на зміни! Зеленський зробив потужну заяву. Все зміниться

Президент Володимир Зеленський заявляє про амбітні плани своєї команди й обіцяє, що за 5 років Україна кардинально зміниться.

У мене є повний мандат на зміни! Зеленський зробив потужну заяву. Все зміниться

“Зараз у мене і моєї команди є повний мандат на зміни. МИ уже маємо більшість у парламенті, скоро сформуємо професійний уряд та оберемо порядного генерального прокурора. Своїм шансом змінити країну ми обов’язково скористаємося.

За найближчі 5 років Україна зміниться кардинально.

Наша економіка зростатиме по 5-7% (ВВП) на рік. І я запрошую турецький бізнес зростати разом”.

За цей час ми проінвестуємо в нашу інфраструктуру щонайменше 20 мільярдів доларів. Щоб: привести в порядок 24 тисячі кілометрів наших доріг; збільшити кількість реально працюючих аеропортів до 15 аеропортів; забезпечити розвиток 5 морських портів, щоб і істотно збільшити їхню потужність; потроїти потужність нашого військово-промислового комплексу”.

Крім того, Зеленський заявив: “Восени ми приймаємо закон про концесію, що дасть можливість державі безпечно працювати з приватним сектором”.

“Будемо дуже раді бачити турецькі компанії в якості надійних партнерів у всіх наших проектах. Заходьте зі своїм капіталом, досвідом, технологіями”, – наголосив президент.
Також, Нова влада України планує відкрити ринок землі уже наступного року, провівши до кінця 2019 року земельну реформу.

Президент зазначає: “В цьому році ми обов’язково проведемо земельну реформу, що вже наступного року дозволить створити ринок землі на 40 мільйонів гектарів, що є однією з найкращих у світі за своєю якістю

В Україні уже є турецькі компанії, які володіють землею. Компанія Onur, якщо я не помиляюся. Є представники? Доброго дня. Багато у вас нашої землі?

Сподіваюся таких компаній стане значно більше. Особливо це стосується південної частини Україии, де є потреба у створенні та розвитку меліоративних систем. Тут ми також розглядаємо можливості для державно-приватного партнерства”.

Також, варто зазначити, що у команді президента України Володимира Зеленського планують ліквідувати відразу кілька міністерства в уряді, а на їх базі створити одне.

У Володимира Зеленського думають ліквідувати в якості самостійних такі відомства: Міністерство культури (очолює Євген Нищук), Міністерство молоді і спорту (Ігор Жданов), а також Міністерство інформаційної політики (Юрій Стець). На їх базі може з’явиться міністерство інформації.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.