Через ревнощі чоловік катував співмешканку (ВІДЕО)

Через ревнощі чоловік катував співмешканку

У Черкасах ревнощі “коханого” стали причиною катувань 39-річної жінки. Нині справою займається поліція.

Про це повідомляє “ВІККА“.

39-річна Тетяна познайомилася зі своїм хлопцем Ігорем на початку року. Спочатку романтику стосунків нічого не затьмарювало. Усе змінилося в один день – чоловік випив та приревнував кохану до іншого. Звичайна сварка на відпочинку переросла в тортуру вже у помешканні жінки.

За словами Тетяни, катування тривали більше доби: чоловік виривав та обрізав їй волосся, бив та завдав ножового поранення. Окрім цього, змушував на камеру говорити, як саме вона зрадила його. Відзняте відео надіслав знайомим та колегам Тетяни.

У квартирі Ігор тримав потерпілу три доби. Після того, як злість та алкогольне сп’яніння минули, просив у жінки вибачення та почав “доглядати”.

Знайшли жінку її друзі, що забили на сполох, коли та перестала виходити на зв’язок. Змогли потрапити до помешкання у той час, як чоловік відійшов у справах.

Кривдник неодноразово намагався вийти на зв’язок із жінкою: надсилав то відео вибачень та зізнань у коханні, то погроз. Погрожував і подругам потерпілої.

Наразі Тетяни подала заяву до поліції та “зняла” побої. Її травми кваліфікували як “середньої тяжкості”. Окрім великої кільності синців та гематом, у жінки зламане ребро, ніс та рани від порізів.

За словами правоохоронців, нині вони проводять необхідні слідчі дії та з’ясовують обставини інциденту. Зловмиснику ж загрожує штраф та громадські роботи.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.