Де горе-батьки ніхто не знає: На вулиці кинули коляску з побитим 2-річним хлопчиком

Де горе-батьки ніхто не знає: На вулиці кинули коляску з побитим 2-річним хлопчиком

Де горе-батьки ніхто не знає: У Житомирі на вулиці кинули коляску з побитим 2-річним хлопчиком

Напередодні ввечері, 7 серпня, в Житомирі посеред вулиці перехожі виявили покинуту батьками дитячу коляску, в якій знаходився дворічний хлопчик з гематомами і синцями.

Як повідомили в Нацполіції в Житомирській області, близько 21:20 на вул. Перемоги патрульні побачили в колясці покинутого хлопчика у віці приблизно 2-х років.

На обличчі та голові дитини були помітні синці та гематоми. Дитина спала, поруч нікого з дорослих не було.

Патрульні викликали «швидку» і від місцевих жителів дізналися, що хлопчик проживає неподалік разом з матір’ю. Однак у будинку хлопчика світло не горіло і двері поліцейським ніхто не відкрив.
Дитину доставили в Житомирську обласну дитячу лікарню. Також вчораі, 8 серпня, вдома у дитини правоохоронці виявили ще двох дітей – 12-річну дівчинку та її 8-річного брата, які були під наглядом літньої бабусі.

За словами літньої жінки, батьки залишили всіх і поїхали кілька днів тому, а коли повернуться, вона не знає.

Поліцейські разом з соціальними службами вилучили дітей з сім’ї до з’ясування всіх обставин. Зараз ювенальні інспектори встановлюють батьків дитини, а також те, як хлопчик опинився на вулиці без дорослих, а також яким чином він отримав травми. Також правоохоронці визначаються з правовою кваліфікацією цієї події.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.